Kollektionen

Oavsett om du vill dekorera barnens rum med något som tål vilda lekar eller om du vill ge ditt sovrum ett mjukt skimmer som skapar lugn och ro, så har vi väven för dig.

På arbetsplatsen kan du låta kontorsväggarna matcha inredningen och stilen. Tillför elegans med en oväntad väggbeklädnad, måla om den så ofta du själv önskar. Våra väggbeklädnader i glastextil är hårdare och mer hållbara än andra väggbeklädnadsmaterial. De är brandklassade, fuktresistenta och förstärkande. Det kan inte bli enklare.

Med andra ord: Våra väggbeklädnader i glastextil anser själva gärna att de är lite speciella. Och varför skulle de inte göra det? En väggbeklädnad som kan motstå stötar och eld, och som på ett enkelt sätt förstärker spruckna och skadade väggar är helt enkelt en mycket speciell väggbeklädnad. Nämnde vi hur enkel den är att rengöra?

Ditt val blir ännu lättare om vi berättar att våra väggbeklädnader i glastextil även är fria från hälsovådliga ämnen, allergifria och till 100% tillverkade av naturliga material. På Scandatex  vet vi att alla vill vara bekväma med de material de omger sig med, på jobbet såväl som hemma.

Upptäck vårt fantastiska urval av väggbeklädnader i glastextil och skapa rätt atmosfär i  dina utrymmen. Vi erbjuder inspirerande, innovativa väggbeklädnader för alla och envar.    

HowToInstall

Tradition_pattern_banner_375x90    Sense_pattern_banner_375x90

Tradition+1_pattern_banner_375x90    Sense+1_pattern_banner_375x90

Tradition+2_pattern_banner_375x90    Sense+2_pattern_banner_375x90

Avantgarde_pattern_banner_375x90    Cellulose_Polyester_pattern_banner_375x90

Idea_pattern_banner_375x90   Aqua_pattern_banner_375x90

Essential_pattern_banner_375x90 2