Nyheter

fjader

Nya etiketter gör det enklare för dig

Våra produkter har segmenterats i olika grupper baserat på produkttyp. Etiketterna till de olika grupperna har fått ett namn och en färg med en fräsch och tydlig design som gör det lättare att hitta precis den väv du letar efter.

Gruppen Tradition (vinröd) innehåller klassiska vävmönster, medan Avantgarde (plommonlila) innehåller jacquardvävda produkter. I gruppen Sense (grön) har vi samlat våra glasdukar. Gruppen Cellulosa/polyesterdukar är ljusgrön. De produkter som tagits fram för att kunna installeras snabbare är märkta +1 (förmålade) och +2 (förmålade & förlimmade).

Koncepten Isometric, Minima, Aqua och Essential har alla sina egna färger. Med det nya systemet följer också tydligare uppsättningsanvisningar på etikettens baksida.

Har du en fråga?

Hör av dig så hjälper vi till.

 


 

Nyheter_New_improved_Quality

Förbättrade produkter på marknaden!

Scandatex lanserar en ny generation förgrundade och förlimmade produkter under hösten 2014.

Utvecklingen har gjorts i nära samarbete med representanter från måleriet där kraven på hög opacitet, utmärkta vidhäftningsegenskaper, korta torktider och flexibilitet är höga.

För undvika sammanblandning av ny och gammal produkt är varje rulle under en sexmånadersperiod försedd med etiketten ”Ny förbättrad kvalitet”.

Har du frågor, kontakta oss så berättar vi mer!